085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Breda

De creatieve hovenier in Etten-Leur

Hoveniersbedrijf Dietvorst bedient al meer dan 40 jaar vele tevreden klanten op het gebied van tuinontwerp, -onderhoud en -renovatie. Wilt u uw tuin graag laten aanpakken? Is het tijd om die ene grote boom weg te laten halen? Of is uw nieuwbouwtuin nog niets meer dan een kale zandvlakte? Dan helpen onze ervaren hoveniers u graag.

In de regio Etten-Leur realiseert ons team van vakmannen de tuin van uw dromen. Dit doen we door goed te luisteren naar uw wensen en deze te vertalen naar een praktisch ontwerp waarin u elk van deze punten terugvindt.

Ons dienstenpakket

Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid. Vele jaren ervaring maken ons niet alleen de perfecte partij voor het ontwerpen van uw tuin, maar ook de hovenier voor groot en klein onderhoud en renovatie van uw verwilderde tuin. Schakel onze vakmannen in voor onder andere:

  • onderhoud;
  • snoeien;
  • maaien;
  • bodemverbetering;
  • reiniging;
  • ontwerp;
  • aanleg;
  • vijveraanleg;
  • bouwsels;
  • renovatie.

Heldere communicatie, goede resultaten

We willen graag dat u vele jaren kunt genieten van uw tuin. Het is belangrijk dat deze helemaal is afgestemd op uw wensen. Wij delen daarom niet alleen graag onze kennis met u, maar vinden het ook belangrijk om goed te luisteren. Naar datgene wat u belangrijk vindt en waar u blij van wordt. Op die manier creëren we de tuin van uw dromen en weet u zeker dat u de komende jaren kunt genieten.

Wilt u een klus uitbesteden of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat is natuurlijk altijd vrijblijvend!

Tuin van de creatieve hovenier

Bloeiende tuin van de hovenier

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606