0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Breda

Uw hovenier in Oosterhout

Met meer dan 40 jaar ervaring is de door ons aangedragen professional met recht dé hovenier in Oosterhout. Ons team van ervaren hoveniers staat al tientallen jaren voor u klaar en helpt u bij het realiseren, onderhouden en renoveren van uw tuin. We zorgen ervoor dat uw tuin een groene oase is waarin u alles vindt wat u zoekt.

Wilt u graag veel opbergruimte? Dan helpen we u met een geschikt tuinhuis. Wilt u graag vele uren van de zon kunnen genieten? Dan leggen we een groot terras voor u aan. Wilt u graag uw groene vingers de kost geven? Dan zorgen we voor mooie beplanting. Wilt u dit laatste juist niet? Dan is een onderhoudsvrije tuin van onze hoveniers voor u de oplossing.

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze naar een tuin die naadloos aansluit bij uw visie en portemonnee. Schakel onze hoveniers in voor onder andere:

  • tuinontwerp;
  • aanleg;
  • tuinonderhoud;
  • tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

We zijn niet alleen de aangewezen partij voor het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin. Ook voor groot en klein onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Van het snoeien van heggen tot het verwijderen van groene aanslag en het (her)beplanten van uw tuin: we zijn u graag van dienst.

Wilt u graag meer weten over wat we voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hovenier legt gras aan

Tuin aangelegd door de hovenier

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606