0162 - 23 14 02

Hovenier nodig in Breda?

Uw hovenier in Oosterhout

Met meer dan 40 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf Dietvorst met recht dé hovenier in Oosterhout. Ons team van ervaren hoveniers staat al tientallen jaren voor u klaar en helpt u bij het realiseren, onderhouden en renoveren van uw tuin. We zorgen ervoor dat uw tuin een groene oase is waarin u alles vindt wat u zoekt.

Wilt u graag veel opbergruimte? Dan helpen we u met een geschikt tuinhuis. Wilt u graag vele uren van de zon kunnen genieten? Dan leggen we een groot terras voor u aan. Wilt u graag uw groene vingers de kost geven? Dan zorgen we voor mooie beplanting. Wilt u dit laatste juist niet? Dan is een onderhoudsvrije tuin van onze hoveniers voor u de oplossing.

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze naar een tuin die naadloos aansluit bij uw visie en portemonnee. Schakel onze hoveniers in voor onder andere:

  • tuinontwerp;
  • aanleg;
  • tuinonderhoud;
  • tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

We zijn niet alleen de aangewezen partij voor het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin. Ook voor groot en klein onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Van het snoeien van heggen tot het verwijderen van groene aanslag en het (her)beplanten van uw tuin: we zijn u graag van dienst.

Wilt u graag meer weten over wat we voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hovenier legt gras aan

Tuin aangelegd door de hovenier

 
 

Ons werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Waarom Dietvorst Hoveniers?

  • Specialist in de aanleg en het onderhoud van grote tuinen
  • Voor particulieren, bedrijven en organisaties
  • Altijd in ontwikkeling

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in .

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Hoofdvestiging