0162 - 23 14 02

Hovenier nodig in Breda?

Tuinonderhoud in Breda

Wilt u uw tuin in Breda laten onderhouden door een hoveniersbedrijf? Zowel voor een complete tuin als voor heel specifiek onderhoud kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Dietvorst. Vul het contactformulier in voor een offerte of bel ons op 0162 - 23 14 02 voor een afspraak.

Tuinonderhoud uitbesteden in Breda

Het uitbesteden van tuinonderhoud kan op verschillende manieren. Misschien geniet u er zelf enorm van om af ten toe in de tuin te werken en wilt u alleen specifieke werkzaamheden uitbesteden. Het specialistisch snoeien van fruitbomen bijvoorbeeld of het bestrijden van groene aanslag.

Wanneer u eigenlijk niet voldoende tijd heeft voor het onderhoud van de tuin vanwege andere verplichtingen kunt u het ook volledig bij ons neerleggen. Dan zorgen wij voor het totale onderhoud van onkruid weghalen tot het bijhouden van het gazon. En kunt u op uw spaarzame vrije uren genieten van een prima onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Breda inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor iedere tuin verschillend. Bij tuinen die voor het grootste deel bestaan uit bestrating zijn groene aanslag en onkruid verwijderen waarschijnlijk de meest noodzakelijke bezigheden. Terwijl bij een tuin met veel planten het onderhoud eerder zal bestaan uit bijhouden, bemesten en snoeiwerk.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het bijsnoeien van de haag of doorluchten (verticuteren) van een grasveld. Ook struiken en bomen op een correcte manier snoeien is heel specialistisch werk. Even als het herstel van een beschadigde schutting of een verzakte oprit.

Het belang van tuinonderhoud

Tuinonderhoud speelt een belangrijk rol in het handhaven van de tuin zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Op het moment dat u de natuur zijn gang laat gaan zal de tuin binnen niet al te lange tijd verworden tot een absolute wildernis. Dat oogt niet alleen slordig, de vooraf bedachte balans van de tuin zal er ook er ook door worden verstoord.

Niet alleen geeft een slecht onderhouden tuin een rommelige indruk, het heeft ook zijn weerslag op de planten en bomen. Zonder voldoende zuurstofrijke grond, voedsel en correct bijsnoeien heeft u minder bloemen, kleur en vruchten in uw tuin. En dat is jammer.

Contact met Hoveniersbedrijf Dietvorst voor tuinonderhoud in Breda.

Net als zoveel andere dingen redt een tuin het niet zonder een beetje liefde en aandacht. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren blijft de tuin netjes, in proportie en zo mooi mogelijk. Voor het uitbesteden van tuinonderhoud kunt u in Breda terecht bij Hoveniersbedrijf Dietvorst.

Wij kunnen het onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven op ons nemen. Dat kan ook op basis van een specifiek op u afgestemd onderhoudscontract. Gebruik 0162 - 23 14 02 of het contactformulier om met ons in contact te komen.

Let op: we geven geen kostenramingen zonder afspraak.

 
 

Ons werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Waarom Dietvorst Hoveniers?

  • Specialist in de aanleg en het onderhoud van grote tuinen
  • Voor particulieren, bedrijven en organisaties
  • Altijd in ontwikkeling

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Hoofdvestiging