0162 - 23 14 02

Hovenier nodig in Breda?

Tuinonderhoud uitbesteden

Niet alleen voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin of groenvoorziening schakelt u ons in. Wij zijn ook gespecialiseerd in tuinonderhoud. Dus heeft u zelf geen groene vingers? Of zoekt u een specialist die uw bedrijfstuin kan onderhouden? Hoveniersbedrijf Dietvorst staat in de hele regio Breda voor u klaar. Wij bieden u vele mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud. U schakelt ons onder andere in voor de volgende onderhoudswerkzaamheden:

  • Snoeien
  • Bemesten
  • Maaien gazon
  • Reinigen bestrating
  • Onkruidbestrijding
  • Herstelwerkzaamheden

Onderhoudscontract

Wij zijn in te schakelen voor eenmalig onderhoud, maar werken het liefst met onderhoudscontracten. Kiest u ervoor om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Of u nu alle werkzaamheden aan ons overlaat of juist zelf ook wat kleine werkzaamheden wilt blijven verrichten, wij zorgen voor een onderhoudscontract dat aansluit bij uw wensen.

Wilt u weten of wij het onderhoud van uw tuin of groenvoorziening kunnen verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op via 0162 - 23 14 02 of via het contactformulier. Onze hoveniers komen graag bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden te bespreken.

Let op: we geven geen kostenramingen zonder afspraak.

 
 

Ons werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Waarom Dietvorst Hoveniers?

  • Specialist in de aanleg en het onderhoud van grote tuinen
  • Voor particulieren, bedrijven en organisaties
  • Altijd in ontwikkeling

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Hoofdvestiging