0162 - 23 14 02

Hovenier nodig in Breda?

Tuinontwerp op maat

Droomt u al jaren van een tuin met vijver? Of zoekt u een hovenier die uw nieuwe bedrijfstuin kan ontwerpen? Hoveniersbedrijf Dietvorst ontwerpt al jaren tuinen en groenvoorzieningen, dus wij zijn ook u graag van dienst. De specialisten van ons eigen ontwerpbureau werken nauw samen met onze ervaren hoveniers en zorgen ervoor dat elk project met zorg en vakmanschap uitgevoerd wordt.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van tuinontwerp of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0162 - 23 14 02.

Onze werkwijze

Als u ervoor heeft gekozen om uw tuin of groenvoorziening door ons te laten ontwerpen komen wij bij u in Breda langs voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zetten wij al uw wensen op een rijtje en noteren we uw budget. Daarnaast meten we, indien er geen plattegrond aanwezig is, uw tuin op en maken we schetsen van de situatie.

Tijdens een tweede gesprek bespreken we het schetswerk met u en bepalen we voor een groot deel welke materialen worden ingezet. Of u nu kiest voor een tuin met een groot speelterrein voor kinderen of juist een moderne bedrijfstuin wilt. Bij ons vindt u de geschikte materialen en ornamenten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe tuin of groenvoorziening aansluit bij uw wensen!

Definitieve tuinontwerp

Zodra het tuinontwerp definitief is maken wij een afspraak met u voor de uitvoering. U ontvangt van ons een pakket met daarin de tekeningen, het matenplan, de technische details en een beplantingsplan. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Interesse? Neem contact met ons op via 0162 - 23 14 02 of door het contactformulier in te vullen.

Let op: we geven geen kostenramingen zonder afspraak.

 
 

Ons werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Waarom Dietvorst Hoveniers?

  • Specialist in de aanleg en het onderhoud van grote tuinen
  • Voor particulieren, bedrijven en organisaties
  • Altijd in ontwikkeling

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Hoofdvestiging