0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Breda

Tuinontwerp op maat

Droomt u al jaren van een tuin met vijver? Of zoekt u een hovenier die uw nieuwe bedrijfstuin kan ontwerpen? de door ons aangedragen professional ontwerpt al jaren tuinen en groenvoorzieningen, dus wij zijn ook u graag van dienst. De specialisten van ons eigen ontwerpbureau werken nauw samen met onze ervaren hoveniers en zorgen ervoor dat elk project met zorg en vakmanschap uitgevoerd wordt.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van tuinontwerp of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0800 255 3733.

Onze werkwijze

Als u ervoor heeft gekozen om uw tuin of groenvoorziening door ons te laten ontwerpen komen wij bij u in Breda langs voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek zetten wij al uw wensen op een rijtje en noteren we uw budget. Daarnaast meten we, indien er geen plattegrond aanwezig is, uw tuin op en maken we schetsen van de situatie.

Tijdens een tweede gesprek bespreken we het schetswerk met u en bepalen we voor een groot deel welke materialen worden ingezet. Of u nu kiest voor een tuin met een groot speelterrein voor kinderen of juist een moderne bedrijfstuin wilt. Bij ons vindt u de geschikte materialen en ornamenten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe tuin of groenvoorziening aansluit bij uw wensen!

Definitieve tuinontwerp

Zodra het tuinontwerp definitief is maken wij een afspraak met u voor de uitvoering. U ontvangt van ons een pakket met daarin de tekeningen, het matenplan, de technische details en een beplantingsplan. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Interesse? Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of door het contactformulier in te vullen.

Let op: we geven geen kostenramingen zonder afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606