0162 - 23 14 02

Hovenier nodig in Breda?

Tuinrenovatie in Breda

Ligt u tuin er niet meer zo mooi bij als jaren geleden en wilt u er graag wat aan doen? Of zijn sommige onderdelen minder mooi dan ze ooit waren? Voor een tuinrenovatie kunt u Hoveniersbedrijf Dietvorst inschakelen in Breda. We zijn bereikbaar op 0162 - 23 14 02 en via het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie is eigenlijk gewoon een verbouwing van de tuin, mogelijk door gebruik te maken van bestaande elementen. Daarmee is het minder ingrijpend en minder prijzig dan het aanleggen van een nieuwe tuin. En het kan in allerlei gradaties. U zou er voor kunnen kiezen om alles om te gooien maar ook om slechts een paar elementen aan te passen of te vervangen.

Denk bijvoorbeeld aan het hergebruiken van terrastegels of andere bestrating terwijl de rest van de tuin vernieuwd wordt. Het terug laten komen van de mooiste bomen en planten in het vernieuwde concept. Of een terrasoverkapping voor die fijne zithoek, om ook bij mindere weersomstandigheden buiten te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Breda?

Omstandigheden en voorkeuren veranderen. Mensen willen naar verloop van tijd wel eens iets anders, dingen slijten en gaan kapot. Stel, vandaag de dag heeft u meer vrije tijd dan vijftien jaar geleden toen u de tuin grotendeels liet betegelen. Meer groen zou dan niet verkeerd zijn. Of de schutting is dermate beschadigd dat deze het bij een volgende storm vrijwel zeker zal begeven.

Misschien wilt u de tuin kindvriendelijker maken omdat ze zo langzamerhand de leeftijd krijgen dat ze zelf meer op onderzoek uitgaan. Dan valt gras zachter dan klinkers, is een speeltoestel helemaal op zijn plaats en een vijver minder ideaal. Of de kinderen zijn inmiddels op een leeftijd gekomen dat de tuin niet langer de plek is waar ze spelen. Ook dan biedt een renovatie uitkomst.

Kosten tuin renoveren in Breda

Hoeveel u uiteindelijk voor de tuinrenovatie kwijt bent hangt met name af van de omvang van de renovatie. Betreft het verschillende aanpassingen dan is het gebruikelijk om daarvoor ook een tuinontwerp te maken. Bij een minder grote aanpassing volstaat meestal een schets van het betreffende onderdeel.

Verder zijn nog enkele andere factoren van invloed op de kosten. Moet de tuin opgehoogd, uitgegraven of leeggehaald worden? Hoeveel oorspronkelijke elementen worden opnieuw gebruikt? In hoeverre speelt het kwaliteitsniveau een rol? Allemaal onderwerpen die mede de prijs bepalen.

Uiteindelijk kunnen wij een renovatie totaal afstemmen op uw budget. Voor elke situatie is er dus wat mogelijk. En als we het nodige uit de bestaande tuin mogen hergebruiken valt er ook met een beperkt budget wat leuks te realiseren.

Contact met Hoveniersbedrijf Dietvorst voor het renoveren van een tuin in Breda

Bent u toe aan een upgrade van uw tuin maar wilt u niet direct alles vervangen? Schakel dan Hoveniersbedrijf Dietvorst in voor het uitvoeren van een tuinrenovatie in Breda. Bel naar 0162 - 23 14 02 of maak gebruik van het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Waarom Dietvorst Hoveniers?

  • Specialist in de aanleg en het onderhoud van grote tuinen
  • Voor particulieren, bedrijven en organisaties
  • Altijd in ontwikkeling

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Hoofdvestiging