0162 - 23 14 02

Hovenier nodig in Breda?

Renovatie van uw tuin

Kan uw tuin wel een flinke opknapbeurt gebruiken? U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw tuin opnieuw aan te laten leggen. Maar met een tuinrenovatie komt u al een heel eind en kunt u uw  tuin er weer als nieuw uit laten zien. Wilt u weten of ook uw tuin aan een renovatie toe is? In Breda en omgeving doet u een beroep op de diensten van Dietvorst Hoveniers. Als u ons inschakelt voor tuinrenovatie verrichten wij onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Verwijderen van onkruid
  • Verzorging van bomen
  • Verplaatsing van planten
  • Herstellen van bestrating
  • Plaatsing of afvoering van grond
  • Aanleg extra tuinpad

Waarom kiest u voor tuinrenovatie?

Met een tuinrenovatie kunt u de basis van uw huidige tuin behouden, maar uw tuin er toch weer als nieuw uit laten zien. Onze hoveniers verplaatsen bijvoorbeeld een aantal bomen en planten of zorgen voor een ander type terrastegel. U kunt het zien als een grondige opknapbeurt, zonder dat u alle materialen opnieuw hoeft aan te schaffen. Gunstig voor zowel uw portemonnee als voor de uitstraling en sfeer van uw tuin.

Tuin opnieuw aanleggen

Ziet u een tuinrenovatie niet zitten? Kies dan voor een geheel nieuwe tuinaanleg. Ook dan doet u in Breda een beroep op onze diensten. Wij zorgen er graag voor dat uw droomtuin realiteit wordt. U kan ons bereiken via 0162 - 23 14 02 of vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: we geven geen kostenramingen zonder afspraak.

 
 

Ons werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Waarom Dietvorst Hoveniers?

  • Specialist in de aanleg en het onderhoud van grote tuinen
  • Voor particulieren, bedrijven en organisaties
  • Altijd in ontwikkeling

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Hoofdvestiging