0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Breda

Tuinrenovatie in Breda

Ligt u tuin er niet meer zo mooi bij als jaren geleden en wilt u er graag wat aan doen? Of zijn sommige onderdelen minder mooi dan ze ooit waren? Voor een tuinrenovatie kunt u de door ons aangedragen professional inschakelen in Breda. We zijn bereikbaar op 0800 255 3733 en via het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie is eigenlijk gewoon een verbouwing van de tuin, mogelijk door gebruik te maken van bestaande elementen. Daarmee is het minder ingrijpend en minder prijzig dan het aanleggen van een nieuwe tuin. En het kan in allerlei gradaties. U zou er voor kunnen kiezen om alles om te gooien maar ook om slechts een paar elementen aan te passen of te vervangen.

Denk bijvoorbeeld aan het hergebruiken van terrastegels of andere bestrating terwijl de rest van de tuin vernieuwd wordt. Het terug laten komen van de mooiste bomen en planten in het vernieuwde concept. Of een terrasoverkapping voor die fijne zithoek, om ook bij mindere weersomstandigheden buiten te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Breda?

Omstandigheden en voorkeuren veranderen. Mensen willen naar verloop van tijd wel eens iets anders, dingen slijten en gaan kapot. Stel, vandaag de dag heeft u meer vrije tijd dan vijftien jaar geleden toen u de tuin grotendeels liet betegelen. Meer groen zou dan niet verkeerd zijn. Of de schutting is dermate beschadigd dat deze het bij een volgende storm vrijwel zeker zal begeven.

Misschien wilt u de tuin kindvriendelijker maken omdat ze zo langzamerhand de leeftijd krijgen dat ze zelf meer op onderzoek uitgaan. Dan valt gras zachter dan klinkers, is een speeltoestel helemaal op zijn plaats en een vijver minder ideaal. Of de kinderen zijn inmiddels op een leeftijd gekomen dat de tuin niet langer de plek is waar ze spelen. Ook dan biedt een renovatie uitkomst.

Kosten tuin renoveren in Breda

Hoeveel u uiteindelijk voor de tuinrenovatie kwijt bent hangt met name af van de omvang van de renovatie. Betreft het verschillende aanpassingen dan is het gebruikelijk om daarvoor ook een tuinontwerp te maken. Bij een minder grote aanpassing volstaat meestal een schets van het betreffende onderdeel.

Verder zijn nog enkele andere factoren van invloed op de kosten. Moet de tuin opgehoogd, uitgegraven of leeggehaald worden? Hoeveel oorspronkelijke elementen worden opnieuw gebruikt? In hoeverre speelt het kwaliteitsniveau een rol? Allemaal onderwerpen die mede de prijs bepalen.

Uiteindelijk kunnen wij een renovatie totaal afstemmen op uw budget. Voor elke situatie is er dus wat mogelijk. En als we het nodige uit de bestaande tuin mogen hergebruiken valt er ook met een beperkt budget wat leuks te realiseren.

Contact met de door ons aangedragen professional voor het renoveren van een tuin in Breda

Bent u toe aan een upgrade van uw tuin maar wilt u niet direct alles vervangen? Schakel dan de door ons aangedragen professional in voor het uitvoeren van een tuinrenovatie in Breda. Bel naar 0800 255 3733 of maak gebruik van het contactformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606