Teamfoto Hoveniersbedrijf Dietvorst
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging Dongen

Schutting plaatsen Breda

Het plaatsen van een tuinafscheiding mag niet ontbreken bij uw tuinplannen. Voor schuttingen van topkwaliteit voor een scherpe prijs moet u bij Hoveniersbedrijf Dietvorst zijn, dé specialist in tuinafscheidingen. Wij zijn uw partner gedurende het hele proces: van ontwerp tot vakkundige plaatsing.

Bij ons draait het om uw tevredenheid en daarom luisteren we graag naar uw wensen om de perfecte schutting voor u te realiseren. Bel ons via 0162 231 402 om een afspraak te maken. Als u graag wilt weten hoeveel het plaatsen van uw schutting kost, kunt u nu direct een offerte aanvragen via ons offerteformulier. Waarom zou u ervoor opteren om uw schutting te laten plaatsen door Hoveniersbedrijf Dietvorst in Breda en omstreken?

Een schutting

Waarom juist Hoveniersbedrijf Dietvorst voor uw schutting in Breda en omstreken?

 • Uw schutting wordt geïnstalleerd met aandacht voor precisie, zodat deze horizontaal en verticaal waterpas staat
 • Betonoptie voor palen beschikbaar
 • Divers assortiment dat op maat gemaakt is voor uw behoeften
 • Een assortiment van poorten die precies bij u passen
 • De hoogste kwaliteit in de regio van Breda

Houten schutting laten plaatsen Breda

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bedrijf dat voor een betaalbare prijs een houten schutting kan plaatsen in Breda en omstreken? Bij Hoveniersbedrijf Dietvorst zit u goed als u op zoek bent naar een betrouwbare plek voor uw schutting! Wij streven naar een efficiënte service en een superieure kwaliteit.

Onze professionals hebben oog voor de kwaliteit van de ondergrond bij het neerzetten van schuttingen in Breda. Een solide ondergrond draagt bij aan de duurzaamheid en stevigheid van uw schutting, waardoor u lang kunt genieten van uw tuin. Onze kracht ligt in het gebruik van hoogwaardige materialen, die zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van de schuttingen. Daarnaast bieden we bij Hoveniersbedrijf Dietvorst een gepersonaliseerde ontwerpservice, waarbij we intensief samenwerken met onze klanten om schuttingen te realiseren die precies passen bij hun stijl en tuinkenmerken.

Wat zijn de redenen om te kiezen voor een houten schutting? Met de ruime keuze aan houten schuttingen bij Hoveniersbedrijf Dietvorst is er altijd een passende optie voor uw tuin. Welk type schutting u ook overweegt, de verschillende tuinafscheidingen van Hoveniersbedrijf Dietvorst sluiten perfect aan bij uw persoonlijke smaak!

Waarom hout de ideale keuze is voor schuttingen

Een houten schutting staat bekend om zijn talrijke voordelen als tuinafscheiding. Wat zijn de meest opvallende voordelen van een houten schutting in Breda? Ontdek het hier:

 • Geluidsisolatie:
  Een houten schutting biedt natuurlijke geluiddempende kwaliteiten, waardoor het geluidsoverlast van buitenaf kan verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen zijn flexibel en kunnen makkelijk aangepast en op maat gemaakt worden naar uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen ook in verschillende kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Een houten schutting kan een kosten-efficiënte keuze zijn in vergelijking met andere materialen zoals metaal of vinyl, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Breda

Bij het vinden van de ideale houten schutting komt u voor een uitdagend keuzeproces te staan door de variëteit aan houtsoorten met elk hun eigen uitstraling en voordelen. Bent u nog zoekende naar de juiste schutting? Hoveniersbedrijf Dietvorst staat voor u klaar. Enkele populaire schuttingen die wij vaak plaatsen in Breda en omstreken:

Vuren schutting

Door de populariteit en veelzijdigheid is vurenhout een veelgebruikte houtsoort voor het maken van schuttingen. Vanwege de soepelheid van vuren is het uitermate geschikt voor bewerking, waardoor het perfect is voor het vervaardigen van aangepaste houten schuttingen. De diversiteit aan nerven en noesten zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin.

Grenen schutting

De grenen schutting vertoont gelijkenissen met een vuren schutting, maar onderscheidt zich door zijn eigen kenmerken. Het hout bevat meer noesten en heeft een donkere tint. Zo krijgen de grenen schuttingen en palen een natuurlijke uitstraling en zorgen ze voor een ontspannen sfeer in de tuin.

Nobifix schutting

De Nobifix schuttingen zijn de laatste tijd erg populair geworden. Dankzij Europees naaldhout en een doeltreffende behandeling hebben Nobifix schuttingen een levensduur van minimaal 25 jaar. Bijzonder aan een Nobifix schutting is dat deze onderhoudsvrij is en op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd, terwijl ze ook nog eens vriendelijker geprijsd is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Het hout met de gele en roodachtige kleur komt van de Douglasspar en wordt gebruikt voor een Douglas schutting. De tuin krijgt een warm en gezellig gevoel door deze kleurrijke combinatie. Dankzij de kwaliteitskenmerken zal een Douglas schutting moeiteloos 10 tot 15 jaar meegaan.

Hoveniersbedrijf Dietvorst plaatst schuttingen in Breda en omgeving

Op zoek naar een nieuwe schutting in Breda? Overweegt u een nieuwe schutting in Breda te laten plaatsen? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Dietvorst voor deskundig advies. Benader één van onze collega's voor advies 0162 231 402 of vraag om een prijsopgave.

Met onze ervaren hoveniers, vakmanschap en gedrevenheid hebben we al veel mensen in Breda en nabijgelegen regio's blij gemaakt met hoogwaardige schuttingen. Samen met u kunnen we uw schutting geheel naar uw wens creëren, we zijn er om u te helpen! Wij streven ernaar uw buitenruimte te transformeren met een prachtige schutting op maat die moeiteloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en vereisten.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Verken de oplossingen voor veel voorkomende vragen over het plaatsen van schuttingen, zodat u klaar bent voor uw tuinproject. Ontdek meer over de essentiële stappen, materialen en uitgaven voor het installeren van schuttingen met behulp van onze veelgestelde vragen. Ontvang duidelijkheid over het proces van schuttingen plaatsen door het lezen van onze antwoorden op veelvoorkomende vragen, zodat u met vertrouwen aan de slag kunt gaan met uw project.

Wat zijn gebruikelijke kosten voor het laten zetten van een schutting?

Wat zijn de tarieven voor het laten plaatsen van een schutting zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het soort materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Het is verstandig om een offerte aan te vragen bij een hoveniersbedrijf, zodat je een gedetailleerd beeld krijgt van de mogelijke prijs voor jouw specifieke situatie.

Wie kan mijn erfafscheiding neerzetten?

Om uw tuinafscheiding te realiseren, is het raadzaam om hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven te benaderen, die gespecialiseerd zijn in zowel installatie als materiaalkeuze. Het is van belang om hun expertise en vorige opdrachten te bekijken voor een geslaagd eindresultaat in uw tuin.

Wat zijn de regels voor de hoogte van een schutting op eigen grond?

Een schutting, muur of hek naast en achter een huis mag maximaal 2 meter hoog zijn en voor het huis is de maximale hoogte 1 meter. Over het algemeen geldt er geen specifiek maximum voor de hoogte van bomen en heggen.

Is het legaal om een schutting te plaatsen zonder akkoord van mijn buren?

Een hek plaatsen zonder toestemming van uw buren is in principe mogelijk, mits het hek op uw eigen terrein staat en de maximale hoogte niet overschrijdt. Het is echter aan te raden om open communicatie te houden met uw buren en eventuele plannen voor het plaatsen van een hekwerk met hen te bespreken, om eventuele conflicten te voorkomen.


Hoveniersbedrijf Dietvorst staat voor u klaar in Breda
Over ons

Hoveniersbedrijf Dietvorst is al meer dan 40 jaar het bedrijf voor het onderhouden, ontwerpen en aanleggen van buitenterreinen in de regio Breda! Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan bij ons als bedrijf centraal. Of... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0162 231 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over Hoveniersbedrijf Dietvorst

Hoveniersbedrijf Dietvorst is al meer dan 40 jaar het bedrijf voor het onderhouden, ontwerpen en aanleggen van buitenterreinen in de regio Breda! Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan bij ons als bedrijf centraal. Of de klus nou groot of klein is, wij leveren altijd een vakkundige oplossing voor uw klus.


Bouwgarant,VCA,Tuinkeur,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,Kiwa Groenkeur,BRL Groenvoorziening,Keurmerk ConsuBeter,Keurhout,NaturePlus