0162 - 23 14 02

Hovenier nodig in Breda?

Tuinaanleg door uw hovenier

Kleine veranderingen in uw tuin kunt u in de meeste gevallen zelf uitvoeren. Maar het plaatsen van een vijver in uw tuin of de aanleg van een speelterrein op het plein van uw school kunt u beter aan ervaren vakmensen overlaten. In de hele regio Breda staan de specialisten van Dietvorst Hoveniers voor u klaar. Wij leggen al meer dan 40 jaar tuinen en groenvoorzieningen aan en hebben een groot bestand van tevreden klanten opgebouwd.

Wilt u weten of wij ook uw tuin kunnen aanleggen? Of zoekt u een specialist die uw school in Breda van de juiste groenvoorzieningen kan voorzien? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat wij kunnen starten met de aanleg van uw nieuwe groenvoorziening of tuin is het van belang dat wij een tuinontwerp hebben. Of deze nu door ons is gemaakt of door een extern bureau, wij zorgen in de hele regio Breda voor een professionele tuinaanleg. Aan de hand van het tuinontwerp en een vooraf opgemaakte prijsopgave starten wij met uw tuinaanleg.

Voor ons is het van groot belang dat u op de hoogte kunt blijven van alle werkzaamheden en ontwikkelingen. U kunt daarom dankzij een open prijsopgave precies zien wat iets kost, hoeveel er van een bepaald materiaal geleverd wordt en hoe lang de werkzaamheden duren. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en is alles voor iedereen duidelijk! Neem contact met ons op via 0162 - 23 14 02 of door het contactformulier in te vullen.

Let op: we geven geen kostenramingen zonder afspraak.

 
 

Ons werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Waarom Dietvorst Hoveniers?

  • Specialist in de aanleg en het onderhoud van grote tuinen
  • Voor particulieren, bedrijven en organisaties
  • Altijd in ontwikkeling

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Hoofdvestiging