0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Breda

Tuinaanleg in Breda

In Breda kan de door ons aangedragen professional u helpen met tuinaanleg. Wij dragen zorg voor het gehele proces van ontwerp tot oplevering. Dat doen we overigens ook voor losstaande klussen als een grindpad of een terrasoverkapping. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier voor de realisatie van uw droomtuin of bel naar 0800 255 3733.

Nieuwe tuin aanleggen in Breda

Een nieuwe tuin aanleggen start meestal met het concept. In overleg kijken we hoe we uw bestaande voorkeuren kunnen verwerken in een ontwerp. We laten in het ontwerp ook de bestaande mogelijkheden niet onbenut om er met al onze creativiteit iets unieks van te maken. Ons ontwerp kan overigens tijdens de aanlegfase nog in overleg worden aangepast. Er staat op voorhand niets vast.

Vervolgens zullen we het ontwerp gaan vertalen naar de praktijk. Tuinaanleg kunnen we van a tot z voor u verzorgen. Van het aanleggen van uw gazon tot bestrating aanleggen en van een beplantingsplan maken tot het planten van de gewenste bomen en planten. Wanneer u opziet tegen het onderhoud van uw nieuwe tuin kunt u dat ook volledig of deels aan ons overlaten.

Bestaande tuin renoveren in Breda

Heeft u al een tuin, maar bent u er wel een beetje op uitgekeken? Dan kunnen we een bestaande tuin ook renoveren. Een renovatie kan op uiteenlopende manieren vormgegeven worden. Bijvoorbeeld door het gebruik van elementen die al in de tuin aanwezig zijn. Een sierlijk tuinpad van de overblijfselen van het oude terras of een leuke vlonder aan het water met het fundament van een oude schutting.

Een bestaand element inperken of juist uitbreiden kan ook. De vijver offeren en dichtgooien ten behoeve van een leuk speeltoestel voor de kinderen, of juist wat meer gras voor een onderhoudsarme tuin. Laat u vooral niet tegenhouden door het idee van een langdurige en prijzige tuinrenovatie. Soms kan een subtiele aanpassing al een hele verandering teweegbrengen.

Contact met de door ons aangedragen professional voor het aanleggen van een tuin in Breda

Wat voor type tuin u ook wilt laten aanleggen, groot of klein, nieuw of renovatie. In Breda kunt u de door ons aangedragen professional in de arm nemen. Wij helpen u aan uw droomtuin. Kom met ons in contact door te bellen naar 0800 255 3733 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606