0162 - 23 14 02

Hovenier nodig in Breda?

Tuinaanleg in Breda

In Breda kan Hoveniersbedrijf Dietvorst u helpen met tuinaanleg. Wij dragen zorg voor het gehele proces van ontwerp tot oplevering. Dat doen we overigens ook voor losstaande klussen als een grindpad of een terrasoverkapping. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier voor de realisatie van uw droomtuin of bel naar 0162 - 23 14 02.

Nieuwe tuin aanleggen in Breda

Een nieuwe tuin aanleggen start meestal met het concept. In overleg kijken we hoe we uw bestaande voorkeuren kunnen verwerken in een ontwerp. We laten in het ontwerp ook de bestaande mogelijkheden niet onbenut om er met al onze creativiteit iets unieks van te maken. Ons ontwerp kan overigens tijdens de aanlegfase nog in overleg worden aangepast. Er staat op voorhand niets vast.

Vervolgens zullen we het ontwerp gaan vertalen naar de praktijk. Tuinaanleg kunnen we van a tot z voor u verzorgen. Van het aanleggen van uw gazon tot bestrating aanleggen en van een beplantingsplan maken tot het planten van de gewenste bomen en planten. Wanneer u opziet tegen het onderhoud van uw nieuwe tuin kunt u dat ook volledig of deels aan ons overlaten.

Bestaande tuin renoveren in Breda

Heeft u al een tuin, maar bent u er wel een beetje op uitgekeken? Dan kunnen we een bestaande tuin ook renoveren. Een renovatie kan op uiteenlopende manieren vormgegeven worden. Bijvoorbeeld door het gebruik van elementen die al in de tuin aanwezig zijn. Een sierlijk tuinpad van de overblijfselen van het oude terras of een leuke vlonder aan het water met het fundament van een oude schutting.

Een bestaand element inperken of juist uitbreiden kan ook. De vijver offeren en dichtgooien ten behoeve van een leuk speeltoestel voor de kinderen, of juist wat meer gras voor een onderhoudsarme tuin. Laat u vooral niet tegenhouden door het idee van een langdurige en prijzige tuinrenovatie. Soms kan een subtiele aanpassing al een hele verandering teweegbrengen.

Contact met Hoveniersbedrijf Dietvorst voor het aanleggen van een tuin in Breda

Wat voor type tuin u ook wilt laten aanleggen, groot of klein, nieuw of renovatie. In Breda kunt u Hoveniersbedrijf Dietvorst in de arm nemen. Wij helpen u aan uw droomtuin. Kom met ons in contact door te bellen naar 0162 - 23 14 02 of door het contactformulier in te vullen.

 
 

Ons werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Waarom Dietvorst Hoveniers?

  • Specialist in de aanleg en het onderhoud van grote tuinen
  • Voor particulieren, bedrijven en organisaties
  • Altijd in ontwikkeling

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving.

Hoofdvestiging